Zatrucie pokarmowe
Katarzyna Wąś-Zaniuk
Planujesz zjeść ryż ugotowany kilka dni temu? Takie zagrożenie czyha na talerzu
Zapisz na później
Katarzyna Wąś-Zaniuk
Jad kiełbasiany. Cichy zabójca w żywności. Objawy, leczenie i profilaktyka botulizmu
Zapisz na później
Edyta Łosińska-Okoniewska
Alarm sanepidu! Skażone jaja. Sprawdź, czy masz je w lodówce
Zapisz na później
Małgorzata Kulma
Salmonella w popularnych jajach. GIS ostrzega
Marcin Kozłowski
Piła: Zatrucie grupy nastolatków na obozie strażackim. Sanepid podał wyniki badań próbek wody i żywności
Zapisz na później
Anna Rokicka-Żuk
Tak rozpoznasz toksyczną cukinię. Pod żadnym pozorem jej nie jedz. Dotyczy to także ogórka
Zapisz na później